Blog

Dinsdag 26 juni 2012

Een open deur naar onze producten

We zijn blij u voortaan te kunnen verwelkomen op onze nieuwe website. Hier willen we u laten kennismaken met onze producten en onze dienstverlening. We zijn ervan overtuigd dat u er even vlot doorheen zal navigeren als onze automatische deuren u toelaten van het ene naar het andere lokaal te lopen.
Op de Homepage stellen we u ons bedrijf kort voor en leest u dat we niet alleen automatische personendoorgangen plaatsen maar ook de assemblage en het onderhoud voor onze rekening nemen. Bovendien hechten we veel belang aan de integratie van onze systemen in de architectuur van uw gebouw.
De pagina Schuifdeuren is de virtuele etalage van PDS Automatische deuren en Tourniquets. Hier kan u grasduinen in ons aanbod aan geautomatiseerde personendoorgangen. Mocht u niet meteen vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren. De voorbije veertien jaar hebben we voor elke mogelijke locatie een stijlvolle oplossing kunnen bedenken, dus we zijn ervan overtuigd dat we ook op uw vraag een antwoord hebben. Op de pagina Realisaties krijgt u een impressie van de deuren die we in het recente verleden hebben geplaatst.
Wenst u meer te weten over onze dienstverlening, dan willen we u graag doorverwijzen naar onze servicepagina. We kunnen u nu echter al verklappen dat we dag en nacht beschikbaar zijn om u te helpen. Als exclusieve invoerder van Portalp-producten, hebben wij bovendien een grote voorraad wisselstukken die bij defecten wachttijden uitsluiten.
We nodigen u uit om uw gegevens achter te laten op onze Nieuwsbrief pagina, zodat we u op de hoogte kunnen houden van onze acties en onze innovaties.
Bedankt voor uw bezoek en vergeet niet dat de deur van ons bedrijf in Oudenaarde ook altijd voor u openstaat.

Geef een reactie!


Tags

Laatste reacties


RSS feed