SchuifdeurenSchuifdeurenSchuifdeurenSchuifdeuren
automatische schuifdeuren, tourniquets en snelloopdeuren

Wat wij doen ...

PDS assembleert , plaatst en onderhoudt automatische schuifdeuren en tourniquets. Wij kunnen u een oplossing op maat leveren voor elke personendoorgang die u wenst te automatiseren. Ongeacht de specifieke eisen van de locatie kunnen we u een voorstel doen voor een stijlvolle ingreep in de architectuur van uw gebouw. Naast de technische kwaliteiten van onze schuifdeursystemen hechten we immers ook veel belang aan de manier waarop onze producten geïntegreerd kunnen worden.

Exclusieve verdeler Portalp schuifdeursystemen

PDS Automatische deuren en Tourniquets is de exclusieve verdeler van Portalp voor België. Onze leverancier is een gerenommeerde speler op vlak van automatisering van schuifdeursystemen. Als onafhankelijk invoerder hebben we een permanente stock van hun producten. Bovendien verzorgen we ook een eigen productielijn. Die combinatie zorgt ervoor dat we voor onze dienstverlening nooit afhankelijk zijn van derden. Daarom zijn we ook in staat om een 24 uur op 24 service te garanderen en in elke situatie snel en correct te handelen.

Meer informatie over onze leverancier vindt u op www.Portalp.com

PDSPDSPDS
Donderdag 6 Maart 2014

PDS IS VERHUISD!

Sinds kort betrekken wij nieuwe gebouwen in de Meersbloem Melden 30 te Oudenaarde.Onze atelierruimte en bureelruimte werd hierbij uitgebreid tot een 1800m² om aan onze gestage groei te kunnen voldoen.Onze productie- en stockruimte werd volledig heringericht om effectiever te produceren. Maandagmorgen 3 maart werd de start gegeven voor de verhuis. ...