Realisaties

Elektrische deursystemen voor binnen en voor buiten

PDS Automatische deuren en Tourniquets heeft een oplossing voor een comfortabele en veilige toegankelijkheid in elke denkbare locatie. We plaatsen onze elektrische deursystemen zowel binnen als buiten. Hun vorm en de manier waarop ze geïntegreerd kunnen worden in de architectuur van een gebouw, dragen bij tot de stijlvolle eerste indruk die bezoekers krijgen.

Maximale precisie

Elke elektrische draaideur, tourniquet of schuifdeursysteem uit ons aanbod kunnen we configureren volgens de specifieke wensen van de klant. De basiskenmerken blijven weliswaar steeds dezelfde. Onze schuifdeursystemen zijn uiterst betrouwbaar en presteren met een maximale precisie en volgens strikte veiligheidsnormen. Ze werken geruisloos en zijn gemaakt om 24 uur op 24 intensief te worden gebruikt met een geringe onderhoudskost.

Efficiënte controle

De voorbije 22 jaar hebben we ruime ervaring opgedaan in zowat alle sectoren. In heel wat gevallen maken onze deursystemen deel uit van het beveiligingssysteem van een gebouw of zorgen ze ervoor dat het binnenklimaat, de luchtdruk of de vochtigheid efficiënt gecontroleerd kan worden. Dankzij een automatische deur houdt u uw energieverbruik onder controle en worden verwarmde of gekoelde lokalen na het betreden opnieuw mooi afgesloten. In zorginstellingen laten ze toe dat ook minder mobiele bezoekers zonder problemen toegang kunnen krijgen tot de lokalen. Ontdek hierna de mogelijkheden van onze automatische deursystemen aan de hand van enkele van onze realisaties.

Onze realisaties