Service

Service en onderhoud automatische deuren

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw automatische deuren. Geregeld nazicht voorkomt storingen en vermijdt dure herstellingen. PDS heeft eigen gekwalificeerd personeel in dienst om uw schuifdeursystemen en tourniquets in topvorm te houden. Van elke diagnose, servicebeurt en herstelling houden we een gedetailleerde historiek bij in het onderhoudsboekje.

Steeds de nieuwste technologie

Als u een onderhoudscontract afsluit, komen we jaarlijks langs om alle bedieningsapparaten (radars, bewegingsmelders, noodbatterijen, beveiligingsfotocellen, sleutelcontacten, …) op hun functionaliteit te testen. Het is voor ons ook de gelegenheid om upgrades te installeren waardoor uw deuren aangepast blijven aan de nieuwste technologieën.

24/24 uur en 7/7 dagen

Een defect komt altijd ongelegen. Als uw automatische deur onklaar geraakt door inbraak, vandalisme of een technisch defect, dan zijn wij steeds bereikbaar en komen we u zo snel mogelijk uit de nood helpen. Dag en nacht, ook op zon- en feestdagen. Als exclusieve invoerder van Portalp-producten, hebben wij een grote voorraad wisselstukken ter beschikking die onze onderhoudstechniekers meteen kunnen installeren. Contacteer ons voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

PDSPDSPDS
Maandag 27 Januari 2020

Openstaande vacatures

PDS is een sterk groeiende organisatie.Wij zijn vooral gespecialiseerd in het plaatsen van automatische schuifdeuren en automatische rolluiken.Binnen PDS werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. ...